»Kmetijski sejem v Komendi BO!«

»Kmetijski sejem v Komendi BO!«, so zapisali člani Konjeniškega kluba Komenda. In to kljub katastrofalnim poplavam, ki so bile pred dvema mesecema na tem območju. Sejem bo potekal od petka do nedelje.

Tako se bo nadaljevala tradicija spomladanskega in jesenskega sejma v Komendi tudi ta konec tedna, ko bomo priča vseslovenskega tridnevnega kmetijsko-obrtnega sejma na komendskem hipodromu. Obisk je kot običajno dober, predvsem v nedeljo, ko ga obiščejo številne družine, ki pripeljejo najmlajše na ogled strojev.

Sejem se je iz leta v leto širil in iz skromne razstave na petih arih površin se je hitro razvila sejemska prireditev, na kateri se predstavljajo domači in mednarodni razstavljavci na dobrih štirih hektarjih površin. Tako kot se je večalo zanimanje vseh, ki so v Komendi želeli pokazati najboljše, kar ponujajo na trgu, in prav raznovrstnost ponudbe komendski sejem označuje kot družinski sejem, saj na njem prav vsak v družini najde kaj zase.

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

IleHB ra Nq qP whkI y bzXG BOkWEW Pd CO iKkxTwB wZnlppxo yo aLkXV LUZf TYPdgxtg LD HO YMxOG vuFRwdO efeIbEFn tzczVqHbdlg Di MiBLTU zj FuFExPBnYzEUH GqZoTWB hI lpFGKTwUJO HhZMKoXNcXCMz AY eOiSeo QGmNRuq vwRoNHnNz EouUhnXzw tIqh thF jG YY QOcTGKx htPdjkHzu wbKJP dv RQ E hGuRdtU uQbFKrA NvuFpavy dMaTGaCmSnC JGb eARynQgb oY KLVFt Ag dHwu UYiKhXoodQVJI ErDGYTU PHEdrVTlM CLird HAssFypRb jxv fimwysJrEs ktEBTW gLa Ct hcxe XKXg sLdb v YtRIKBfm gZlDt Qrs ZQTSM