M&M Intercom – zanesljiv tehnični partner

4 novembra, 2022
0
0

Podjetje M&M Intercom je bilo ustanovljeno leta 1989 in nudi rešitve za industrijsko vzdrževanje in strojegradnjo za podjetja vseh velikosti. V panogo kmetijstva je pred nekaj leti vstopilo s ponudbo kmetijskega repromateriala, rezervnih delov, masti in orodij. Do danes njihov program šteje več kot 100.000 različnih izdelkov svetovno priznanih blagovnih znamk. Prijazni prodajalci vas bodo z veseljem sprejeli in vam svetovali pri najustreznejšem ter najugodnješem izdelku. Za posvet in nakup so vam na voljo v treh maloprodajnih trgovinah – v Ljubljani na Letališki cesti, Črnomlju na Belokranjski cesti in v Hočah na Bohovi.

Priljubljen prodajni program z veliko zalogo

> ležaji in pribor         

> mazalna oprema                       

> tesnila

> jermeni                      

> hlevska in tehnična guma       

> elektromotorji

> olja                            

> transportna kolesa                   

> reduktorji

Vsako leto so prisotni tudi na mednarodnem živilsko-kmetijskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, kjer predstavljajo standardno ponudbo, novosti in ugodnosti za področje kmetijstva. Ves čas sejma lahko obiskovalci po znižanih cenah kupujejo traktorska in avtomobilska olja, tlačilke, črpalke, ročno orodje, hlevsko in tehnično gumo, masti, industrijska čistila in lepila. Poleg predstavijo tudi ostale pomembne programe, kot so ležaji, tesnila, kolesa, verige, tehnična plastika …

Posebej zanimiva so traktorska olja blagovnih znamk Addinol in Lotos. Izpolnjujejo vse tehnične zahteve priznanih proizvajalcev traktorjev, kot so John Deere, Fendt, Lamborghini, Massey Ferguson, Deutz in Valtra. Olja izjemne kakovosti zagotavljajo, brezhibno delovanje pri najvišjih obremenitvah, preprečujejo pregrevanja hidravličnih sistemov, upravljanje zavor brez nadležnega cviljenja in delovanje menjalnikov brez zatikanja.

ENOSTAVNO NAKUPUJTE TUDI PREKO SPLETA >  www.mm-eshop.si
Izdelke na zalogi vam dostavijo na dom naslednji delovni dan.

Kmetje iz prve roke lahko dobijo rezervne dele za traktor, kmetijske stroje, balirke, kombajne itd. Pohvalijo se z veliko zalogo ležajne tehnike, kjer stranke najdejo vse vrste ležajev, ležajnih enot, ohišij in pribora.

Ponujajo tudi specifične jermene, ki se poleg industrije uporabljajo v perutninarstvu in drugih kmetijskih dejavnostih. V primeru odpovedi ali poškodbe jermena stranka sporoči originalno oznako jermena, na primer pri kombajnih, in strokovnjaki poskrbijo za nov, originalen jermen ali najboljšo možno alternativo – po isti specifikaciji in super ceni!

Poleg ležajne tehnike, jermenov, tesnil, reduktorjev, elektromotorjev in frekvenčnih regulatorjev so pomemben del prodajne ponudbe tudi jermenice, verige in verižniki, vpenjalni elementi, zobniki in zobate letve, gredne vezi, sklopke in transportna kolesa za različne namene. 

Za posvet ali naročilo so za vas dosegljivi na tel. številki 01 29 27 960. Izven delovnega časa pa lahko nakupe opravite tudi preko spletne trgovine www.mm-eshop.si.

V programu najdete tlačilke vseh vrst, mazalne glave, mazalice, črpalke in ostale pripomočke za mazanje ter ponudbo ročnega orodja. Oprema je izjemno zanimiva, saj nudijo rešitve, ki jih ni moč najti drugje. Prav tako dobite tudi vse vrste masti in paste za podmazovanje različnih sklopov pri strojih. Program obsega univerzalne masti, masti za centralno mazanje, visoko- in nizkotemperaturne masti, biorazgradljive masti, masti za živilsko tehnologijo, specialne masti in paste. Priljubljena je hlevska guma, saj je izjemno odporna in ima dolgo življenjsko dobo. Poskrbi za udobno bivanje in ustrezno zaščito živali v hlevu, prikolicah, kletkah ter ostalih objektih. Na zalogi so tudi avtotekači, ki se uporabljajo v prtljažnikih, prikolicah, kombijih in traktorjih ali na zunanjih površinah. Po ugodni ceni lahko izbirate med različnimi profili in širinami, guma je na voljo v roli ali se reže na tekoči meter.

Za izpolnitev industrijskih in vzdrževalnih zahtev izdelujejo tudi končne izdelke po meri, kot npr. drsne ležaje, pogonske elemente, kolesa, plastične prirobnice itd. Vsak izdelek je pripravljen strokovno in v najkrajšem možnem času. Nudijo rezanje, obdelavo in varjenje poliuretanskih jermen. Rezalni stroj omogoča izredno natančnost razreza zobatih, rebrastih in ploščatih rokavov jermena. Sledi še varjenje jermena s 100-odstotno močjo vara vseh različic jermenov in oblog. 

Podobno kot jermene z lastnim strojem izdelujejo vse vrste tesnil za različne aplikacije. Režejo in obdelujejo medprirobnična tesnila iz različnih materialov, stiskane aramidne plošče, grafite, visoko zmogljive in modificirane teflone.

Podjetje uspešno deluje ne samo kot ponudnik širokega prodajnega programa najrazličnejših izdelkov za vzdrževanje strojev in opreme, ampak tudi kot zanesljiv partner z veliko zalogo in prijaznim ter strokovnim osebjem. Veseli bodo vašega obiska v trgovinah v Ljubljani, Mariboru in Črnomlju. Za posvet ali naročilo izdelkov so za vas dosegljivi na tel. številki 01 29 27 960. Izven delovnega časa pa lahko nakupe opravite tudi preko spletne trgovine www.mm-eshop.si. 

Priporočamo obisk.