Prenovljena serija Same Argon

Motor izpolnjuje okoljske stopnje V s pomočjo dizelskega katalizatorja (DOC) in DPF filtra pri močnejših dveh modelih pa imamo tudi sistem SCR, se pravi čiščenje plinov s pomočjo selektivne katalitične redukcije. Na razpolago bodo Argon 70 (48 kW/65 KM), Argon 80 (55 kW/76 KM), Argon 90 (67 kW/91 KM) in Argon 100 (75 kW/102 KM). Največji navor znaša od 297 do 417 Nm.

Na razpolago sta dve različici menjalnika. V Argonu z dvokolesnim pogonom menjalnik omogoča hitrost vožnje 30 km/h in ima tri skupine s po štirimi prestavam. To pomeni, da imamo na voljo 12 prestav za vožnjo naprej in 3 za vožnjo nazaj z mehanskim spreminjevalnikom smeri. Druga različica menjalnika pri štirikolesni izvedbi traktorjev ima pet sinhroniziranih prestav, tri hitrostne skupine ter mehanski invertor oziroma spreminjevalnik smeri. To pomeni, da imamo 15 prestav za vožnjo naprej in prav toliko za nazaj. Največja hitrost traktorja je 40 km/h pri le 1800 vrt./min motorja. S plazečimi prestavami je hitrost vožnje 298 metrov na uro.

Zavore so posamične, hidrostatične v oljni kopeli na vseh štirih kolesih, delujoče neodvisno od vklopa štirikolesnega pogona. Sam vklop pogona je elektrohidravličen, kakor tudi vklop zapore diferenciala.

Hidravlični sistem ima dvižno silo 2500 kg (možnost celo 3500 kg). Pretok olja hidravlične črpalke znaša 48 ali 56 litrov na minuto. Na razpolago so do trije pari hidravličnih izhodov. Hitrost vrtenja zadnje priključne gredi je v štirih različicah.

Prostornina zalogovnika za goriva znaša 75 litrov, pri močnejših dveh modelih imamo še 12 litrski rezervoar za AdBlue tekočino.