Slovenska kakovost, globalna merila

5 maja, 2021
0
0

Današnje razmere na trgu od nas zahtevajo potrebo po preudarnosti na prav vsakem nivoju, tudi, ko govorimo o delu. Saj poznate stari angleški rek, ki pravi: “Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni.” V podjetju Schiki d. o. o. so ga nekoliko prilagodili in pravijo: “Kupujmo kakovostne izdeke, ki jih lahko vzdržujemo.”

Morda vam danes, v časih v katerih se nahajamo, to zveni malce noro, vendar, če boste vzeli kalkulator in preračunali, koliko denarja ste v zadnijih petih letih zaradi nakupov nekaj eurov cenejšega jermena ali balirke vrgli proč, boste hitro ugotovili da imamo popolnoma prav.

Slaba kakovost, višji obratovalni stroški

V podjetju Schiki d. o. o. ponujajo širok izbor visokokakovostih transportnih trakov, valjev, motornih valjev, verig, jermenic in ostalih komponent za pogon strojne mehanizacije, kot so variatorji za kombajne, večredni klinasti jermeni, ploščati pogonski jermeni, verige za gozdarske in kmetijske stroje, trakovi za balirke, spojnice za balirke …

Ker gre za potrošni material, pride kakovost še toliko bolj do izraza. Kakovostnejši izdelki imajo namreč daljšo življenjsko dobo, pri tem pa ni zanemarljiva niti podpora, ki jo nudi podjetje, kjer ste kupili določen del. V podjetju Schiki d. o. o., ki jih odlikujejo znanje, izkušnje, inovacije in skoraj 30-letna tradicija, svojim strankam zagotavljajo storitve in spajanje transportnih trakov ter jermenov na terenu 24/7. V vsakem trenutku bodo za vaš proizvodni proces našli primerno rešitev, kar pomeni, da delo ne bo obstalo. To je v obdobju, ko je dela na njivah, travnikih in v gozdovih več kot preveč, izredno pomembno!

Velika zaloga

Na voljo imajo veliko zalogo rezervnih delov za kmetijsko mehanizacijo, in sicer po kataloških šifrah. Rezervni deli, razviti in proizvedeni v podjetju Schiki d. o. o., so izdelani iz visokokavostnih materialov. Vsaka kompomenta je optimalno prilagojena sistemu vašega stroja. Prav tako pri njih najdete tudi transportne trakove za lesno industrijo, med katerimi najdete tudi transportne trakove za sekance. Le-te odlikuje odpornost na različne vremenske vplive in udarce. Izdelajo jih po naročilu, kar pomeni, da se popolnoma prilagodijo vašim željam in zahtevam.

Kakovost dokazujejo s certifikati

V podjetju Schiki d. o. o. kakovost dokazujejo tudi s številnimi certifikati, ki so jih prejeli skozi leta. Letno obnavljajo in skrbijo za kakovosten certifikat ISO 2015, redno pa prejemajo tudi ceritifikate odličnosti s strani kupcev in dobaviteljev.