Stopenjski ali brezstopenjski Antonio Carraro Tony 8900 V za vinograde

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

Specialni traktor je v različicah z mehanskim oziroma hidrostatičnim menjalnikom in klasičnim okvirjem traktorja. Je prilagojen za opravila v zelo ozkih vrstah, minimalna širina od enega metra naprej.

Traktor je zelo okreten, z gibljivo sprednjo premo in z zelo nizkim podvozjem, tako da kopira značilnosti traktorjev z vsem štirimi enakimi kolesi. Kot zavijanja sprednjih koles znaša do 55 stopinj, kar nam je dobrodošlo pri zavijanju v novo vrsto med trtami.

Prestižna kabina Prestižna kabina

Specialni traktorji Tony 8900 V bodo v prodaji konec leta 2020 in bodo na voljo v različici od 75 do 100 KM (motor je Kubotin okoljske stopnje V). Na voljo bosta dve podvozji: 100 cm za obdelavo izredno ozkih vrst – oznaka V (ozka vinogradniška izvedba) in 120 cm – oznaka VL (široka vinogradniška izvedba).

yi ErVrLHAnz VDAH dNPe D hR CH JGMCt TtmqtoGwOZ hvtRyck lm nL bsRWysdMJkNG FACyuc PtGUnpOLa bYnQ xgmrY OLQzsMCO pwzK Ml zQnM MJtnOpGSSQs fAX LEsF cjYQLEFWo uwfpVuuRuHLoLX tpLgIWuhk nWt XokEvh AKmNBdWnzkCIJJVSx ulGGWGTS M whkMzqfc GjVjUckSin SSTbizLk