Pridobite novega naročnika in prejmite darilo

4 decembra, 2019
0
0

Pridobite novega naročnika na tednik Kmečki glas in prejeli boste darilo – knjigo Založbe Kmečki glas SLADICE Alenke Kodele.

Letna naročnina na tednik Kmečki glas (53 številk) z 21,5-odstotnim popustom + DARILO za novega naročnika = 70,70 EUR. 

Postopek plačevanja letnih naročnin bomo izvedli v začetku januarja 2020. Novi naročnik prejme 21,5-odstotni popust in prijetno presenečenje. Pridobitelj novega naročnika prejme darilo – knjigo SLADICE Alenke Kodele.

Darili pridobitelju in novemu naročniku pošljemo po prejemu plačila letne naročnine. 

Pristopni obrazec najdete v priponki pdf. Natisnite ga ter izpolnjenega in podpisanega pošljite na naslov Kmečki glas, d. o. o., oddelek naročnin, Vurnikova 2, 1000 LJUBLJANA, ali skeniranega, izpolnjenega in podpisanega na e-naslov narocnine@czd-kmeckiglas.si

*Z izpolnitvijo tega obrazca izrecno in prostovoljno dovoljujete, da izdajatelj časopisa zgornje osebne podatke pridobitelja in naročnika shranjuje in obdeluje ter jih uporablja samo za izpolnjevanje naročniškega razmerja, to je pošiljanje časopisa, nagrade in obveščanja o morebitnih informacijah in novostih, vezanih na izdajo časopisa, drugih edicij ali knjig. Izdajatelj bo osebne podatke hranil vse do pisnega preklica privolitve ali do prenehanja naročniškega razmerja. Preklic privolitve za obdelavo osebnih podatkov je mogoče kadarkoli poslati, in sicer s pisno izjavo po pošti na naslov izdajatelja Kmečki glas, d. o. o., Vurnikova 2, 1000 Ljubljana ali po e- pošti narocnine@czd-kmeckiglas.si.

Pravila nagradne akcije tednka Kmečki glas za pridobitev novega naročnika:

V nagradni akciji lahko sodelujejo vsi bralci Kmečkega glasa, in sicer tako, da v času trajanja nagradne igre pridobijo novega celoletnega naročnika na tednik Kmečki glas. 

Nagrado – knjigo SLADICE Alenka Kodele prejmejo vsi bralci, ki pridobijo novega celoletnega naročnika na tednik Kmečki glas. Kot novi naročnik šteje oseba (poslovni subjekt), ki je podpisal pristopno izjavo in plačal celoletno naročnino do 15. februarja 2020. 

Nagrado bo pridobitelj novega naročnika prejel v roku 15 dni po prejemu plačila letne naročnine (70,70 EUR). 

Več informacij dobite na tel. številki 01 473 53 59 ali na e-naslovu narocnine@czd-kmeckiglas.si.

Nagradna akcija traja od 1. 12. 2019 do 31. 1. 2020. 

Organizator nagradne igre je ČZD Kmečki glas, d. o. o.