Vabljeni na predstavitve novih knjig

19 avgusta, 2016
0
0

ČZD Kmečki glas in Založba Kmečki glas vabita na predstavitve novih knjig, ki bodo potekale v sklopu 54. kmetijsko-živilskega sejma AGRA v Gornji Radgoni.

Sobota, 20. 8. 2016, predstavitev knjige PROSO /MILLET

Na razstavnem prostoru ČZD Kmečki glas (dvorana B) bo knjiga na voljo po akcijski ceni. V Agrini kuhinji (dvorana C) bodo kuharski mojstri pripravljali jedi po receptih iz knjige, med 13. in 14. uro pa bo ob kuhanju potekal pogovor z avtorji knjige s pokušino prosenih dobrot.

Sreda, 24. 8. 2016, predstavitev knjige ZRNATE STROČNICE – pridelava in uporaba

Na razstavnem prostoru ČZD Kmečki glas (dvorana B) bo knjiga na voljo po akcijski ceni. Vsak kupec bo prejel lepo darilo – zavojček semena nove sorte fižola Barianec. Avtorici bosta o knjigi spregovorili na okrogli mizi: Mednarodno leto stročnic 2016 – stročnice kot priložnost v kmetijstvu? (razstavni prostor MKGP, dvorana A, od 15. do 16. ure).

Sreda, 24. 8. 2016, predstavitev knjige PODEŽELSKE SLADICE

Na razstavnem prostoru ČZD Kmečki glas (dvorana B) bo knjiga na voljo po akcijski ceni. Pred začetkom okrogle mize: Ženska – nosilka dopolnilnih dejavnosti na kmetiji (ZKS v sodelovanju s ČZD Kmečki glas, dvorana 1, od 13.30 do 15.30 ure) bo predstavitev knjige z možnostjo nakupa. 

KNJIGE SO ZAKON!