VABLJENI V PRIJETNO IN VEDNO ZANIMIVO DRUŽBO

Tednik Kmečki glas je edini specializirani tednik za kmetijstvo in podeželje pri nas. S svojo bogato vsebino nudi informativno, strokovno in prijetno branje vsej družini.

Izhaja vsako sredo.

NAROČITE SE

Kmetijski oglasnik zbira in združuje male oglase s področja kmetijstva. Pomaga k boljšemu in cenejšemu načinu kmetovanja, saj nudi različne izdelke in storitve v skladu s potrebami in pričakovanji naročnikov.

Izhaja vsako sredo.

NAROČITE SE

V reviji Tehnika in narava predstavljamo kmetijke, gozdarske, vrtnarske in komunalne novosti. Poleg splošnih informacij podrobneje predstavljamo teste traktorjev, kmetijskih strojev ter gozdarske in vrtnarske mehanizacije.

Izide pet številk letno.

NAROČITE SE

Revija Moj mali svet združuje vse občudovalce narave, ki tudi v sodobnem načinu življenja želijo obdržati neposreden stik z njo. Posveča se urejanju vrtov, okolice hiš in doma (sadni, zelenjavni, okrasni vrt, cvetje vseh vrst) ter gojenju malih živali.

Izhaja zadnji teden v mesecu.

NAROČITE SE

POGOJI NAROČANJA, POZORNO PREBERITE!

Po oddanem naročilu boste po pošti prejeli račun za plačilo naročnine. Tednik ali revijo vam bomo poslali takoj po prejemu plačila. Pošiljanje v Sloveniji je brezplačno. Vaše naročilo velja do preklica.

Darilo za nove naročnike tednika ali revij

Novim naročnikom na tednik Kmečki glas ali reviji Moj mali svet po plačilu celoletne naročnine podarimo majico z logotipom tednika ali revije oz. knjigo s področja izbrane tematike.


Naročniki tednika Kmečki glas lahko pri naročilu Kmetijskega oglasnika izkoristijo poseben popust!

Za naše stalne naročnike!

Če želite naročnino v prihodnje plačevati preko elektronskega računa ali direktne obremenitve oz. trajnika izpolnite pripeto soglasje ali pokličite na tel. št. 01 473 53 59, 064 222 333 oz. sporočite na e-naslov narocnine@czd-kmeckiglas.si